fbpx

Polityka prywatności

Polityka prywatności

AKTUALIZACJA: 11 kwietnia 2019 r

DSDApp LLC

Dziękujemy za wybranie członkostwa w naszej społeczności w DSDApp Application LLC („O nas","we","us"Lub"nasz”). Jesteśmy zobowiązani do ochrony twoich danych osobowych i twojego prawa do prywatności. Jeśli masz jakiekolwiek pytania lub wątpliwości dotyczące naszej polityki lub naszych praktyk w odniesieniu do twoich danych osobowych, skontaktuj się z nami pod adresem info@digitalsmiledesignapp.com

Kiedy odwiedzasz naszą stronę internetową https://digitalsmiledesignapp.com/, aplikację mobilną i korzystasz z naszych usług, ufasz nam ze swoimi danymi osobowymi. Bardzo poważnie podchodzimy do Twojej prywatności. W niniejszej informacji o polityce prywatności opisujemy naszą politykę prywatności. Dokładamy wszelkich starań, aby wyjaśnić Ci, w jak najbardziej przejrzysty sposób, jakie informacje zbieramy, jak je wykorzystujemy i jakie masz prawa w związku z nimi. Mamy nadzieję, że poświęcisz trochę czasu na jej dokładne przeczytanie, ponieważ jest to ważne. Jeśli w niniejszej polityce prywatności są jakieś warunki, z którymi się nie zgadzasz, zaprzestań korzystania z naszych Witryn lub Aplikacji i naszych usług.

Niniejsza polityka prywatności dotyczy wszystkich informacji gromadzonych za pośrednictwem naszej strony internetowej (np. Https://digitalsmiledesignapp.com/), aplikacji mobilnej („Aplikacje„) I / lub wszelkie powiązane usługi, sprzedaż, marketing lub wydarzenia (określamy je łącznie w niniejszej polityce prywatności jako„Witryny").

Przeczytaj uważnie niniejszą politykę prywatności, ponieważ pomoże ona podejmować świadome decyzje dotyczące udostępniania nam danych osobowych.

SPIS TREŚCI

Dane osobowe, które nam ujawniasz

W skrócie: Gromadzimy dane osobowe, które nam przekazujesz, takie jak imię i nazwisko, adres, dane kontaktowe, hasła i dane bezpieczeństwa, dane dotyczące płatności i dane logowania do mediów społecznościowych.

Gromadzimy dane osobowe, które dobrowolnie nam przekazujesz podczas rejestracji w Witrynach lub Aplikacjach, wyrażając zainteresowanie uzyskaniem informacji o nas lub naszych produktach i usługach, uczestnicząc w działaniach w Witrynach lub Aplikacjach (takich jak publikowanie wiadomości na naszych forach internetowych lub uczestnicząc w konkursach, konkursach lub prezentach) lub w inny sposób kontaktując się z nami.

Gromadzone przez nas dane osobowe zależą od kontekstu interakcji z nami i Witryn lub Aplikacji, dokonanych wyborów oraz używanych produktów i funkcji. Gromadzone przez nas dane osobowe mogą obejmować:

Imię i dane kontaktowe. Gromadzimy Twoje imię i nazwisko, adres e-mail, adres pocztowy, numer telefonu i inne podobne dane kontaktowe.

Poświadczeń. Gromadzimy hasła, wskazówki do haseł i podobne informacje dotyczące bezpieczeństwa wykorzystywane do uwierzytelniania i dostępu do konta.

Dane dotyczące płatności Gromadzimy dane niezbędne do przetworzenia płatności, jeśli dokonujesz zakupów, takie jak numer instrumentu płatniczego (np. Numer karty kredytowej) i kod zabezpieczający powiązany z instrumentem płatniczym. Wszystkie dane dotyczące płatności są przechowywane przez nasz podmiot przetwarzający płatności. Należy zapoznać się z jego polityką prywatności i skontaktować się bezpośrednio z podmiotem przetwarzającym płatności, aby odpowiedzieć na pytania.

DSDApp, LLC nie zwraca żadnych kosztów za anulowania dokonane po odnowieniu subskrypcji. Użytkownicy muszą zalogować się na swoje konto i zmienić status swojej subskrypcji przed datą jej zakończenia, aby system nie pobierał automatycznie karty kredytowej użytkownika. Jeśli użytkownik anuluje swoją subskrypcję przed datą końcową, konto będzie aktywne do końca subskrypcji. DSDApp, LLC nie zapewnia proporcjonalnych zwrotów kosztów za anulowanie subskrypcji przed jej zakończeniem. Jeśli masz problemy z anulowaniem subskrypcji, napisz do nas na adres support@digitalsmiledesignapp.com.

Dane logowania do mediów społecznościowych. Zapewniamy opcję rejestracji przy użyciu danych konta w mediach społecznościowych, takich jak konto na Facebooku, Twitterze lub inne konto w mediach społecznościowych. Jeśli zdecydujesz się zarejestrować w ten sposób, będziemy gromadzić informacje opisane w części zatytułowanej „JAK OBSŁUGUJEMY TWOJE LOGOWANIE SPOŁECZNE” poniżej.

Wszystkie dane osobowe, które nam przekazujesz, muszą być prawdziwe, kompletne i dokładne, a Ty musisz powiadomić nas o wszelkich zmianach tych danych osobowych.

Informacje zbierane za pośrednictwem naszych aplikacji

W skrócie: Możemy gromadzić informacje dotyczące Twojego urządzenie mobilne, powiadomienia push, gdy korzystasz z naszych aplikacji.

Jeśli korzystasz z naszych aplikacji, możemy również gromadzić następujące informacje:

Dostęp do urządzeń mobilnych. Możemy poprosić o dostęp lub zezwolenie na niektóre funkcje z Twojego urządzenia mobilnego, w tym aparatu, pamięci i innych funkcji urządzenia mobilnego. Jeśli chcesz zmienić nasz dostęp lub uprawnienia, możesz to zrobić w ustawieniach urządzenia.

Powiadomienia push. Możemy poprosić o wysyłanie powiadomień push dotyczących Twojego konta lub aplikacji mobilnej. Jeśli chcesz zrezygnować z otrzymywania tego rodzaju komunikatów, możesz je wyłączyć w ustawieniach urządzenia.

Informacje zebrane z innych źródeł

W skrócie: Możemy gromadzić ograniczone dane z publicznych baz danych, partnerów marketingowych, platform mediów społecznościowych i innych źródeł zewnętrznych.

Możemy uzyskiwać informacje o Tobie z innych źródeł, takich jak publiczne bazy danych, wspólni partnerzy marketingowi, platformy mediów społecznościowych (takich jak Facebook), a także od innych stron trzecich. Przykłady informacji, które otrzymujemy z innych źródeł, obejmują: informacje z profilu w mediach społecznościowych (imię i nazwisko, płeć, urodziny, adres e-mail, bieżące miasto, stan i kraj, numery identyfikacyjne użytkownika dla twoich kontaktów, adres URL zdjęcia profilowego i wszelkie inne informacje, które wybierzesz upublicznić); potencjalne szanse marketingowe oraz wyniki wyszukiwania i linki, w tym płatne oferty (takie jak linki sponsorowane).

W skrócie: Przetwarzamy Twoje dane w celach opartych na uzasadnionych interesach biznesowych, realizacji naszej umowy z Tobą, przestrzeganiu naszych zobowiązań prawnych i / lub Twojej zgody.

Używamy danych osobowych zebranych za pośrednictwem naszych witryn lub aplikacji do różnych celów biznesowych opisanych poniżej. Przetwarzamy Twoje dane osobowe w tych celach w oparciu o nasze uzasadnione interesy biznesowe, w celu zawarcia lub wykonania umowy z Tobą, za Twoją zgodą i / lub w celu przestrzegania naszych zobowiązań prawnych. Wskazujemy konkretne podstawy przetwarzania, na których polegamy, obok każdego z wymienionych poniżej celów.

Korzystamy z informacji, które zbieramy lub otrzymujemy:

Aby ułatwić tworzenie konta i proces logowania. Jeśli zdecydujesz się połączyć swoje konto z nami z kontem strony trzeciej * (takim jak konto Google lub Facebook), wykorzystamy informacje, które pozwoliłeś nam zebrać od tych stron trzecich, aby ułatwić utworzenie konta i proces logowania. Aby uzyskać więcej informacji, zobacz sekcję poniżej zatytułowaną „JAK OBSŁUGUJEMY TWOJE LOGOWANIE SPOŁECZNE”.

Aby wysłać Ci informacje marketingowe i promocyjne. My i / lub nasi zewnętrzni partnerzy marketingowi możemy wykorzystywać dane osobowe, które nam przesyłasz, w celach marketingowych, jeśli jest to zgodne z Twoimi preferencjami marketingowymi. Możesz zrezygnować z naszych e-maili marketingowych w dowolnym momencie (patrz „JAKIE SĄ TWOJE PRAWA DO PRYWATNOŚCI” poniżej).

Aby wysłać Ci informacje administracyjne. Możemy wykorzystywać Twoje dane osobowe, aby przesyłać Ci informacje o produktach, usługach i nowych funkcjach i / lub informacje o zmianach w naszych warunkach, zasadach i zasadach.

Realizuj swoje zamówienia i zarządzaj nimi. Możemy wykorzystywać dane użytkownika do realizacji zamówień, płatności, zwrotów i wymian dokonywanych za pośrednictwem Witryn lub aplikacji i zarządzania nimi.

Dwa referencje po. Publikujemy opinie na naszych stronach lub w aplikacjach, które mogą zawierać dane osobowe. Przed opublikowaniem referencji uzyskamy Twoją zgodę na wykorzystanie Twojego imienia i nazwiska oraz referencji. Jeśli chcesz zaktualizować lub usunąć swoje referencje, skontaktuj się z nami pod adresem info@digitalsmiledesignapp.com i pamiętaj, aby podać swoje imię i nazwisko, lokalizację referencji i dane kontaktowe.

Dostarczaj ukierunkowane reklamy. Możemy wykorzystywać Twoje dane do opracowywania i wyświetlania treści i reklam (i współpracować z osobami trzecimi, które to robią), dostosowanych do twoich zainteresowań i / lub lokalizacji oraz do mierzenia ich skuteczności.

Zarządzaj losowaniami i konkursami. Możemy wykorzystać Twoje dane do zarządzania losowaniami nagród i konkursami, gdy zdecydujesz się wziąć udział w konkursach.

Poproś o opinię. Możemy wykorzystywać Twoje dane, aby prosić o opinię i kontaktować się z Tobą w sprawie korzystania z naszych Witryn lub aplikacji.

Aby chronić nasze witryny. Możemy wykorzystywać Twoje dane w ramach naszych starań, aby nasze witryny lub aplikacje były bezpieczne (na przykład w celu monitorowania oszustw i zapobiegania im).

Aby umożliwić komunikację między użytkownikami. Możemy wykorzystywać Twoje dane, aby umożliwić użytkownikowi komunikację z użytkownikiem za jego zgodą.

Aby egzekwować nasze warunki, zasady i zasady.
W odpowiedzi na wnioski prawne i zapobieganie szkodom. 
Jeśli otrzymamy wezwanie do sądu lub inne żądanie prawne,

może być konieczne sprawdzenie przechowywanych przez nas danych w celu ustalenia sposobu odpowiedzi.

Do innych celów biznesowych. Możemy wykorzystywać twoje dane do innych celów biznesowych, takich jak analiza danych, identyfikacja trendów użytkowania, określanie skuteczności naszych kampanii promocyjnych oraz do oceny i ulepszania naszych witryn lub aplikacji, produktów, usług, marketingu i twojego
doświadczenie.

W skrócie: Udostępniamy informacje tylko za Twoją zgodą, w celu zachowania zgodności z prawem, ochrony Twoich praw lub wypełnienia zobowiązań biznesowych.

Możemy przetwarzać lub udostępniać dane na podstawie następującej podstawy prawnej:

zgoda: Możemy przetwarzać Twoje dane, jeśli udzieliłeś nam konkretnej zgody na wykorzystanie twoich danych osobowych w określonym celu.

Uzasadnione interesy: Możemy przetwarzać Twoje dane, gdy jest to zasadnie konieczne do osiągnięcia naszych uzasadnionych interesów biznesowych.

Wykonanie umowy: Jeśli zawarliśmy z tobą umowę, możemy przetwarzać twoje dane osobowe w celu spełnienia warunków naszej umowy.

Obowiązki prawne: Możemy ujawnić Twoje informacje, gdy jesteśmy do tego prawnie zobowiązani w celu zapewnienia zgodności z obowiązującym prawem, żądaniami rządowymi, postępowaniem sądowym, nakazem sądowym lub procesem prawnym, na przykład w odpowiedzi na nakaz sądowy lub wezwanie do sądu (w tym w odpowiedzi władzom publicznym w celu spełnienia wymogów bezpieczeństwa narodowego lub egzekwowania prawa).

Istotne zainteresowania: Możemy ujawnić Twoje informacje, jeżeli uważamy, że konieczne jest zbadanie, zapobieganie lub podejmowanie działań w związku z potencjalnym naruszeniem naszych zasad, podejrzeniem oszustwa, sytuacjami wiążącymi się z potencjalnym zagrożeniem bezpieczeństwa jakiejkolwiek osoby i nielegalnymi działaniami, lub jako dowód w postępowaniu sądowym, w którym jesteśmy zaangażowani.

Mówiąc dokładniej, możemy potrzebować przetwarzania danych lub udostępniania danych osobowych w następujących sytuacjach:

Dostawcy, konsultanci i inni zewnętrzni dostawcy usług. Możemy udostępniać twoje dane zewnętrznym dostawcom, usługodawcom, kontrahentom lub agentom, którzy wykonują usługi dla nas lub w naszym imieniu i wymagają dostępu do takich informacji, aby wykonać tę pracę. Przykłady obejmują: przetwarzanie płatności, analizę danych, dostarczanie wiadomości e-mail, usługi hostingowe, obsługę klienta i działania marketingowe. Możemy zezwolić wybranym stronom trzecim na korzystanie z technologii śledzenia w Witrynach lub Aplikacjach, co pozwoli im zbierać dane o tym, jak korzystasz z Witryn lub Aplikacji w miarę upływu czasu. Informacje te mogą być wykorzystywane między innymi do analizowania i śledzenia danych, określania popularności niektórych treści i lepszego zrozumienia aktywności online. O ile nie opisano tego w niniejszych Zasadach, nie udostępniamy, nie sprzedajemy, nie wynajmujemy ani nie wymieniamy żadnych informacji z osobami trzecimi w celach promocyjnych.

Transfery biznesowe. Możemy udostępniać lub przekazywać dane użytkownika w związku z fuzją, sprzedażą aktywów spółki, finansowaniem lub przejęciem całości lub części naszej firmy do innej firmy lub w trakcie negocjacji.

Zewnętrzni reklamodawcy. Możemy używać zewnętrznych firm reklamowych do wyświetlania reklam podczas odwiedzania Stron lub Aplikacji. Firmy te mogą wykorzystywać informacje o twoich wizytach w naszej witrynie (witrynach) i innych witrynach internetowych zawartych w plikach cookie i innych technologiach śledzenia w celu wyświetlania reklam towarów i usług, które mogą Cię zainteresować.

Stowarzyszonych. Możemy udostępniać Twoje dane naszym podmiotom stowarzyszonym, w takim przypadku będziemy wymagać od tych podmiotów stowarzyszonych przestrzegania niniejszej polityki prywatności. Podmioty stowarzyszone obejmują naszą spółkę dominującą i wszelkie spółki zależne, partnerów joint venture lub inne spółki, które kontrolujemy lub które są pod wspólną kontrolą.

Partnerzy biznesowi. Możemy udostępniać Twoje dane naszym partnerom biznesowym, aby oferować określone produkty, usługi lub promocje.

Inni użytkownicy. Gdy udostępniasz dane osobowe lub w inny sposób wchodzisz w interakcje z publicznymi obszarami Witryn lub Aplikacji, takie dane osobowe mogą być przeglądane przez wszystkich użytkowników i mogą być publicznie rozpowszechniane poza Witrynami lub Aplikacjami na zawsze. Jeśli wchodzisz w interakcje z innymi użytkownikami naszych witryn lub aplikacji i rejestrujesz się za pośrednictwem sieci społecznościowej (takiej jak Facebook), twoje kontakty w sieci społecznościowej będą widzieć twoje imię, zdjęcie profilowe i opisy twojej aktywności. Podobnie inni użytkownicy będą mogli przeglądać opisy Twojej działalności, komunikować się z Tobą w naszych Witrynach lub Aplikacjach oraz przeglądać Twój profil.

W skrócie: Jeśli zdecydujesz się zarejestrować lub zalogować na naszych stronach internetowych za pomocą konta w mediach społecznościowych, możemy mieć dostęp do niektórych informacji o tobie.

Nasze witryny lub aplikacje oferują możliwość rejestracji i logowania przy użyciu danych Twojego konta w mediach społecznościowych osób trzecich (takich jak login na Facebooku lub Twitterze). Jeśli zdecydujesz się to zrobić, będziemy otrzymywać określone informacje o Tobie od Twojego dostawcy mediów społecznościowych. Informacje o profilu, które otrzymujemy, mogą się różnić w zależności od danego dostawcy mediów społecznościowych, ale często będą zawierać imię i nazwisko, adres e-mail, listę znajomych, zdjęcie profilowe, a także inne informacje, które zdecydujesz się upublicznić.

Informacje, które otrzymamy, wykorzystamy tylko do celów opisanych w niniejszej polityce prywatności lub w inny sposób wyjaśnionych w Witrynach lub aplikacjach. Pamiętaj, że nie kontrolujemy i nie ponosimy odpowiedzialności za inne wykorzystanie twoich danych osobowych przez twojego zewnętrznego dostawcę mediów społecznościowych. Zalecamy zapoznanie się z ich polityką prywatności, aby zrozumieć, w jaki sposób gromadzą, wykorzystują i udostępniają dane osobowe, a także jak ustawić preferencje prywatności w swoich witrynach i aplikacjach.

W skrócie: Możemy przekazywać, przechowywać i przetwarzać Twoje informacje w krajach innych niż twoje.

Nasze serwery znajdują się w USA. Jeśli uzyskujesz dostęp do naszych Witryn lub aplikacji spoza USA, pamiętaj, że Twoje dane mogą być przekazywane do nas, przechowywane i przetwarzane przez nas w naszych obiektach oraz przez osoby trzecie, którym możemy udostępniać Twoje dane osobowe (patrz „ZOSTANIMY INFORMACJE SĄ UDOSTĘPNIANE KAŻDEMU? ”Powyżej), w innych krajach.

Jeśli jesteś rezydentem Europejskiego Obszaru Gospodarczego, kraje te mogą nie mieć ochrony danych ani innych przepisów tak kompleksowych jak te w twoim kraju. Podejmiemy jednak wszelkie niezbędne środki w celu ochrony danych osobowych zgodnie z niniejszą polityką prywatności i obowiązującym prawem.

EUU.S. Framework Tarczy Prywatności:

W szczególności Firma przestrzega EUU.S. Zasady Tarczy Prywatności określone przez Departament Handlu USA w zakresie gromadzenia, wykorzystywania i przechowywania danych osobowych przekazywanych z Unii Europejskiej do Stanów Zjednoczonych i poświadczają ich zgodność. W związku z tym Firma zobowiązuje się do poddania wszystkich danych osobowych otrzymanych od krajów członkowskich Unii Europejskiej (UE), w oparciu o zasady Tarczy Prywatności, obowiązującym Zasadom. Aby dowiedzieć się więcej o programie Privacy Shield, odwiedź stronę Lista Tarczy Prywatności Departamentu Handlu USA.

Firma jest odpowiedzialna za przetwarzanie danych osobowych, które otrzymuje, zgodnie z ramami Tarczy Prywatności, a następnie przekazuje stronom trzecim działającym jako agent w jej imieniu.

W odniesieniu do danych osobowych otrzymanych lub przekazanych zgodnie z ramami Tarczy Prywatności, Firma podlega regulacyjnym uprawnieniom egzekucyjnym amerykańskiego FTC. W niektórych sytuacjach możemy zostać zobowiązani do ujawnienia danych osobowych w odpowiedzi na zgodne z prawem żądania władz publicznych, w tym w celu spełnienia wymagań bezpieczeństwa narodowego lub egzekwowania prawa.

W skrócie: Przechowujemy Twoje dane tak długo, jak jest to konieczne do realizacji celów określonych w niniejszej polityce prywatności, chyba że prawo stanowi inaczej.

Będziemy przechowywać Twoje dane osobowe tylko tak długo, jak jest to konieczne do celów określonych w niniejszej polityce prywatności, chyba że dłuższy okres przechowywania jest wymagany lub dozwolony przez prawo (takie jak podatki, rachunkowość lub inne wymogi prawne). Żaden cel niniejszej zasady nie wymaga od nas przechowywania twoich danych osobowych przez okres dłuższy niż czas, w którym użytkownicy mają u nas konto.

Gdy nie będziemy mieć uzasadnionej potrzeby biznesowej przetwarzania danych osobowych, usuniemy je lub anonimizujemy, a jeśli nie jest to możliwe (na przykład, ponieważ Twoje dane osobowe zostały zapisane w archiwach kopii zapasowych), będziemy bezpiecznie przechowywać Twoje dane osobowe i odizoluj je od dalszego przetwarzania do momentu usunięcia.

W skrócie: Naszym celem jest ochrona twoich danych osobowych poprzez system organizacyjnych i technicznych środków bezpieczeństwa.

Wdrożyliśmy odpowiednie techniczne i organizacyjne środki bezpieczeństwa zaprojektowane w celu ochrony bezpieczeństwa wszelkich przetwarzanych przez nas danych osobowych. Pamiętaj jednak, że nie możemy zagwarantować, że sam Internet jest w 100% bezpieczny. Chociaż dołożymy wszelkich starań, aby chronić Twoje dane osobowe, przekazywanie danych osobowych do iz naszych witryn lub aplikacji odbywa się na własne ryzyko. Powinieneś mieć dostęp do usług tylko w bezpiecznym środowisku.

W skrócie: Nie zbieramy świadomie danych od dzieci poniżej 18 ani nie sprzedajemy ich dzieciom.

Nie pozyskujemy świadomie danych od dzieci w wieku poniżej 18 lat ani nie sprzedajemy ich dzieciom. Korzystając z Witryn lub Aplikacji, oświadczasz, że masz co najmniej 18 lat lub że jesteś rodzicem lub opiekunem takiej osoby niepełnoletniej i wyrażasz zgodę na korzystanie z Witryn lub Aplikacji przez osobę nieletnią. Jeśli dowiemy się, że zebrano dane osobowe użytkowników w wieku poniżej 18 lat, dezaktywujemy konto i podejmiemy uzasadnione działania, aby niezwłocznie usunąć takie dane z naszej dokumentacji. Jeśli dowiesz się o jakichkolwiek danych, które zebraliśmy od dzieci poniżej 18 roku życia, skontaktuj się z nami pod adresem info@digitalsmiledesignapp.com.

W skrócie: W niektórych regionach, takich jak Europejski Obszar Gospodarczy, masz prawa, które pozwalają ci na większy dostęp do twoich danych osobowych i kontrolę nad nimi. Możesz przejrzeć, zmienić lub zamknąć swoje konto w dowolnym momencie.

W niektórych regionach (takich jak Europejski Obszar Gospodarczy) przysługują Ci określone prawa wynikające z obowiązujących przepisów o ochronie danych. Mogą one obejmować prawo (i) do żądania dostępu i uzyskania kopii danych osobowych, (ii) do żądania sprostowania lub usunięcia; (iii) ograniczyć przetwarzanie danych osobowych; oraz (iv) w stosownych przypadkach, w zakresie przenoszenia danych. W niektórych okolicznościach możesz mieć również prawo sprzeciwić się przetwarzaniu twoich danych osobowych. Aby złożyć takie żądanie, skorzystaj z danych kontaktowych podanych poniżej. Rozpatrzymy i zareagujemy na każde żądanie zgodnie z obowiązującymi przepisami o ochronie danych.

Jeśli polegamy na Twojej zgodzie na przetwarzanie twoich danych osobowych, masz prawo wycofać swoją zgodę w dowolnym momencie. Należy jednak pamiętać, że nie wpłynie to na zgodność z prawem przetwarzania przed jego wycofaniem.

Jeśli jesteś mieszkańcem Europejskiego Obszaru Gospodarczego i uważasz, że przetwarzamy Twoje dane osobowe w sposób niezgodny z prawem, masz również prawo złożyć skargę do lokalnego organu nadzorującego ochronę danych. Dane kontaktowe można znaleźć tutaj: http://ec.europa.eu/justice/data­ protection/bodies/authorities/index_en.htm

Informacje o koncie

Jeśli chcesz przejrzeć lub zmienić informacje na swoim koncie lub zlikwidować konto w dowolnym momencie, możesz:

■ Zaloguj się do ustawień konta i zaktualizuj konto użytkownika.

Po złożeniu wniosku o zamknięcie konta dezaktywujemy lub usuniemy Twoje konto i informacje z naszych aktywnych baz danych. Jednakże niektóre informacje mogą być przechowywane w naszych plikach, aby zapobiec oszustwom, rozwiązywać problemy, pomagać w dochodzeniach, egzekwować nasze Warunki użytkowania i / lub spełniać wymogi prawne.

Rezygnacja z e-mail marketingu: Możesz zrezygnować z naszej marketingowej listy e-mail w dowolnym momencie, klikając link anulowania subskrypcji w wysyłanych przez nas wiadomościach e-mail lub kontaktując się z nami, korzystając z danych podanych poniżej. Zostaniesz następnie usunięty z marketingowej listy e-mail - jednak nadal będziemy musieli wysyłać Ci e-maile związane z usługami, które są niezbędne do administrowania i korzystania z Twojego konta. Aby w inny sposób zrezygnować, możesz:

■ Skontaktuj się z nami, korzystając z podanych informacji kontaktowych. ■ info@digitalsmiledesignapp.com

Większość przeglądarek internetowych oraz niektóre mobilne systemy operacyjne i aplikacje mobilne zawierają funkcję DoNotTrack („DNT”) lub ustawienie, które możesz aktywować, aby zasygnalizować swoją preferencję prywatności, aby nie monitorować i nie gromadzić danych na temat przeglądania Internetu. Nie sfinalizowano żadnego jednolitego standardu technologicznego do rozpoznawania i wdrażania sygnałów DNT. W związku z tym obecnie nie reagujemy na sygnały przeglądarki DNT ani żaden inny mechanizm, który automatycznie komunikuje twój wybór, aby nie być śledzonym online. Jeśli zostanie przyjęty standard śledzenia online, którego musimy przestrzegać w przyszłości, poinformujemy Cię o tej praktyce w poprawionej wersji niniejszej Polityki prywatności.

W skrócie: Tak, jeśli jesteś mieszkańcem Kalifornii, masz określone prawa dotyczące dostępu do twoich danych osobowych.

Sekcja 1798.83 Kalifornijskiego Kodeksu Cywilnego, znana również jako „Shine The Light”, zezwala naszym użytkownikom będącym mieszkańcami Kalifornii na żądanie i uzyskanie od nas, raz w roku i bezpłatnie, informacji o kategoriach danych osobowych (jeśli istnieją) ujawniane osobom trzecim do celów marketingu bezpośredniego oraz nazw i adresów wszystkich stron trzecich, z którymi udostępniliśmy dane osobowe w bezpośrednio poprzedzającym roku kalendarzowym. Jeśli jesteś mieszkańcem Kalifornii i chcesz złożyć taki wniosek, prześlij nam swoją prośbę na piśmie, korzystając z danych kontaktowych podanych poniżej.

Jeśli nie masz ukończonych 18 lat, mieszkasz w Kalifornii i masz zarejestrowane konto w Witrynach lub Aplikacjach, masz prawo zażądać usunięcia niechcianych danych, które publicznie publikujesz w Witrynach lub Aplikacjach. Aby zażądać usunięcia takich danych, skontaktuj się z nami, korzystając z danych kontaktowych podanych poniżej, i podaj adres e-mail powiązany z Twoim kontem oraz oświadczenie, że mieszkasz w Kalifornii. Dopilnujemy, aby dane nie były publicznie wyświetlane w Witrynach lub aplikacjach, ale należy pamiętać, że dane te mogą nie zostać całkowicie lub kompleksowo usunięte z naszych systemów.

W skrócie: Tak, w razie potrzeby zaktualizujemy tę politykę, aby zachować zgodność z odpowiednimi przepisami.

Od czasu do czasu możemy aktualizować niniejszą politykę prywatności. Zaktualizowana wersja będzie oznaczona zaktualizowaną „Zmienioną” datą, a zaktualizowana wersja zacznie obowiązywać, gdy tylko będzie dostępna. Jeśli dokonamy istotnych zmian w niniejszej polityce prywatności, możemy powiadomić Cię albo poprzez wyraźne opublikowanie powiadomienia o takich zmianach lub poprzez bezpośrednie wysłanie powiadomienia. Zachęcamy do częstego przeglądania niniejszej polityki prywatności w celu uzyskania informacji o tym, w jaki sposób chronimy Twoje dane.

Korzystając z naszych usług, wyrażasz zgodę na udostępnianie przez DSD Twoich danych naszym partnerom w celu świadczenia usług w naszym imieniu, takich jak usługi biznesowe, administracyjne, księgowe, reklamy dostosowane do potrzeb, mierzenie i ulepszanie naszych usług i produktów oraz umożliwianie innych ulepszeń. Może to obejmować naszych partnerów kontaktujących się z Tobą za pośrednictwem poczty elektronicznej, telefonu komórkowego, wiadomości tekstowych lub w inny sposób, na które wyrażasz zgodę. Możemy również udostępniać Twoje dane stronom trzecim, takim jak Align Technology, Inc. i jej spółki zależne (producenci nakładek Invisalign), w związku z oferowaniem Ci usług lub funkcji pod wspólną marką (np. Konferencje, wydarzenia, szkolenia na żywo, programy webinariów) ), sprzedaż lub dystrybucja naszych produktów lub udział we wspólnych działaniach marketingowych („Działania pod wspólną marką”). Na mocy tych relacji możemy udostępniać informacje, które przesyłasz w związku z działaniami pod wspólną marką, stronom trzecim. Wykorzystanie twoich informacji przez stronę trzecią będzie regulowane przez politykę prywatności strony trzeciej.

Skontaktuj się z nami, jeśli masz jakieś pytania

800 SE 4th Ave, Suite 606
Hallandale Beach, Floryda 33009
MON-FRI 9-5
en English
X